Östersund-Frösö Slalomklubb logo
Östersund-Frösö Slalomklubb
Skidor

GB Café: Information inför ditt pass

 

Vårt café i Gustavsbergsbacken drivs av ideella krafter och är en viktig mötesplats för vår klubb. 

Din insats under ditt pass är värdefull!

 

CAFÉ LATHUND 25/26   BEMANNINGSCHEMA

 

Allmän information

 

Här och i lathunden hittar ni alla informationen som behövs inför passet.

  • Passet är kopplade till eventuella subvention från klubben. Enligt klubbens riktlinjer för att kunna få subventionen skulle deltagaren/deltagarens familj ha deltagit i, eller köpt sig ur, minst ett arbetspass åt klubben i caféet.
  • Familjerna får ett pass per åkare, vilket innebär att om ni har fler aktiva åkare i klubben kommer ni att få fler pass.
  • När säsongen drar igång kommer alla att tilldelas ett pass.
  • Möjligheten att boka sitt pass under lov finns redan innan schemat är lagt.
  • Minimiåldern för att arbeta i caféet är 16 år, vilket innebär att man ska ha gått ut årskurs 9 och fyller minst 16 år under kalenderåret. 
  • Instruktionerna för caféet finns i Café lathund och i cafépärmen, som ligger under kassan. Läs gärna igenom dessa innan ditt pass.

 

Öppettider

 

Jullovet

Öppet för allmänheten

• V.49, 50 & 51: lördag–söndag, kl. 10–16
• V.52 & 1: lördag–söndag, kl. 10–16
• V.2: tisdag, lördag, söndag, kl. 10–16

Under jullovet gäller ”först till kvarn” vid bokning. Lediga pass bemannas av vikarien.

 

Vecka 3 – ? (schemalagt pass)

Kontakta er caféansvariga för mer information. Schemat kommer löpande.
• Måndag, tisdag, torsdag: träningskväll, kl. 17–21
• Onsdag: öppet för allmänheten, kl. 17–22
• Fredag: stängt
• Lördag, söndag: öppet för allmänheten, kl. 10–16

 

 

Bakning

 

Till ditt cafépass ska du även baka – antingen chokladbollar, kärleksmums eller toscakaka. 

Rester som inte säljs under passet ska lämnas i frysen.

Här finns recepten:

Chokladbollar   Kärleksmums   Kladdkaka

 

Om du inte kan ta ditt pass

 

Om du inte kan ta ditt schemalagda pass ska du i första hand försöka byta med en annan familj.

 

Om du varken kan bemanna passet eller byta bort det, vänligen informera er caféansvariga i god tid och betala 500 kr till klubben som ersättning. Caféansvarig löser då passet på bästa möjliga sätt.


Observera att möjligheten att hyra in en vikarie själva inte längre finns.

 

Vid betalning till klubben:
SWISH: 500 kr till 123 467 7373
Meddelande: Åkarens namn + datum för passet.

 

 

Varor som börjar ta slut

 

Det finns en beställnings-/inköpslista på kylskåpet. Om du märker att varor saknas eller håller på att ta slut, vänligen skriv upp det.

Om något har tagits slut – vänligen skicka ett sms till din caféansvariga så kan hen notera det och ordna en beställning.

Annars görs beställningen en gång per vecka av kansliet.

 

Att komma in i lokalen

 

Nyckeln till caféet består av en bricka/blipp och ett band där koden till låset är inskriven.

Nyckeln hämtas hos liftpersonalen i lifthuset vid Gustavsbergsbacken.

När caféet har stängts ska byggnaden larmas och nyckeln lämnas tillbaka i en lucka bredvid den dörr i lifthuset som ligger närmast trappan. Lyft på den svarta gummiluckan och stoppa ner blippen så långt som möjligt i röret.

 

För att komma in:   För att låsa och larma:
1. Tryck A   1. Tryck B
2. Passera/tryck blippen över knappsatsen   2. Passera/tryck blippen över knappsatsen
3. Tryck koden som står på bandet   3. Tryck koden som står på bandet
4. Dörren ska låsas upp   4. Vänta ca. 5/10 sec innan det lyser röd.

 

 

 

Köldgränsen

 

För att hålla öppet i Gustavsbergsbacken för allmänhetens åkning är -20 grader och detsamma gäller för caféet. Vill ni ringa direkt till lifthuset för att kolla om det är öppet i backen är numret:

  • GBB: 076-100 33 04 eller 070-3506098
  • Ladängen: 070-3506045

Det finns en termometer längst upp i Gustavsbergsbacken som kan läsas online: https://www.gustavsbergsbacken.se/

 

Våra sponsorer
Annonsbild för gräsrotenAnnonsbild för gräsroten